Joensuusta Poriin

Tänään aloin miettiä kun kävelin ulkona, miten kauan olen asunut Porissa?  Siitä on kohta 4 vuotta, kun mietin haluaisinko muuttaa Joensuusta eri puolelle suomea. Äiti, isä ja pikkuveljet muutti noin 5 vuotta sitten Satakuntaan mistä äiti on kotoisin, joten äiti alkoi puhua jos muuttaisin myös lähemmäs. 

Kerkesin asua omassa vuokra-asunnossa reilu puoli vuotta Joensuussa, kunnes aloin miettiä muuttoa. Sanoin äitille että, jos muuttaisin Poriin, en asu siellä kun maksimissaan puoli vuotta ja sitten haluan pk-seudulle. Ajatelin jos muuttaisin ensin Poriin, siitä olisi helpompi käydä työhaastatteluissa pk-seudulla yms.

Kävin Porissa yhdessä työhaastattelussa ja sain heti töitä, löytyin ihana vuokra-asunto ja aloin tutustua Poriin. Nopeasti alkoi löytyä uusia kavereita ja unohtui muuttohaaveet pk-seudulle.

Aloin jossain kohtaa miettiä, miksi ostin oman asunnon koska se sitoo niin paljon, kun ei ole ollut varma missään kohtaan miten pitkään täällä tulisi asuttua. Olin jossain kohtaa laittamassa asuntoa myyntiin, mutta sitten omat vanhemmat sai puhuttua järkeä ettei ennen kahta vuotta kannata myydä asuntoa. Joitakin asioita kannattaa vain odottaa vähän pidempään, eikä tehdä hätiköityjä ratkaisuja.

 

 

Ostin oman asunnon Porista puolitoista vuotta sitten, asunto on ihana mutta elämä on muuttunut neljän vuoden aikana, olen löytänyt poikaystävän, joten tilaa voisi olla enemmän mitä tässä kaksiossa on. Jokatapauksessa puolen vuoden päästä voisi myydä asunnon, pitäisi päättää haluaako etsiä Porista isompaa asuntoa vai muuttaa pk-seudulle mikä on ollut ajatuksissa pitkään.

Onko muilla ollut elämässä muuttoja ihan uuteen kaupunkiin ja miten olette päässeet siellä rakentamaan uutta elämää?

Katsotaan mitä elämä tuo päivä kerrallaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s