Piha & puutarha 2018 – messut Turussa

Tänään tuli käytyä Turun piha- ja puutarhamessuilla ensimmäistä kertaa. Tuli paljon hyviä vinkkejä terassin sisustukseen!

Oon etsinyt terassille hyllykköä pitkään, eikä mistään ole meinannut löytyä tai sit on poistunut valikoimasta jos on netistä löytänyt jonkun kivan. Käytiin etsimässä melkeen koko satakunta ja Turku läpi :`D Käytiin sitten samalla matkalla Ikeassa ja sieltä löytyi sopiva vihdoinkin, huh! Kuvia tulee blogiin sisustetusta terassista kunhan aurinko tulisi näkyviin ☀️

Oli muuten haastavaa etsiä myös 40cm x 40 cm kokovalkosia sisustyynyjä. Käytiin muutamassa kaupassa etsimissä, eikä missään ollut oikeita. Kun lähdettiin ajamaan takas Poriin ja ajattelin että okei, tilaan sitten kun alkoi jo epätoivo iskeä 😀 Onneks tajusin vielä etsiä netistä voisiko esim. Prismassa tai jossain olla matkan varrella? Ei käynyt pienessä mielessäkään että Tokmannista löytyi lopulta just sopivia, jes!

 

Nämä messut kestää koko viikonlopun, joten suosittelen käymään varsinkin jos kiinnostaa puutarhan tai terassin laittaminen. Oli siellä myös vene,- ja mökkiosastokin, mutta ne ei niin kiinnostanut minua, mutta oli ihan kiva käydä kiertelemässä ja katselemassa myös sielläkin.

IMG_1503

Käytiin testaamassa shoppailun ja messujen jälkeen naughty brgr :ssa hamppareita. Todella hyviä oli! Maistoin ensimmäistä kertaa vaaleanpunaista dippiä ranskalaisten kanssa, hetken aikaa epäilin mutta luotin siihen että varmasti on hyvää ja niin olikin. Mun hampurilaisessa oli pekonihilloa joka oli aika makeaa, mutta herkullista. Pitää käydä joskus uusiksi testaamassa muitakin vaihtoehtoja. Miksi Porissa ei ole tätä paikkaa? :/

 

Mukavaa viikonloppua & toivotaan että lämpimiä ilmoja tulisi pian! 😎

Yksi vastaus artikkeliiin “Piha & puutarha 2018 – messut Turussa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s