Saunaan tuoksuja & hyvinvointia päiviin

IMG_1618

Tykkään saunassa käyttää tuoksuja löylyveteen, tilasin hyvinvoinnin.fi sivuilta puhdistamon tuotteita ja nämä ihanat tuoksut saunaan! Tuoksuina on tässä paketissa; kaneli-, ruusu- ja bergamottiöljyn sekä Naturally Loveable Oil Blend -sekoitus. En itse osaa päättää mikä näistä olisi oma lemppari, kaikki tuoksuu niin hyville että voisin tuoksutella niitä koko ajan :`D

Now Foods eteerisiä öljyjä voidaan käyttää mm. aromaterapiaan, tuoksulamppuun tai saunan löylyveteen. Lisäksi tilasin Appelsiinin tuoksuisen öljyn, joka lievittää vatsa- ja kuukautiskipuja sekä edistää ruoansulatustapainonpudotukseen. Appelsiinin kuoresta saatava eteerinen öljy on raikas, rentouttava, ja hermostuneisuutta vähentävä. Ihonhoidossa se sopii erityisesti rasvaiselle iholle.

Käyttö: Tuoksulyhdyssä käytettäessä 1-4 tippaa veden pinnalle. Hieronnassa sekoita 1-2 tippaa ruoka-lusikalliseen perushierontaöljyä, esim. Frantsilan Aromaan. Kylpy- tai löylyveteen muutama tippa.

IMG_1616 (2)

Näissä maitohappobakteereissa sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Itse näitä tulee käytettyä päivittäin! 🙂 Plussaa näissä on vielä se, että Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten keinotekoisia makeutusaineita, magnesiumstearaattia, säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita.

Kollageenijuomajauhe Beauty on marjanmakuinen ja makeuttamaton käyttövalmis sekoitus. Helppo sekoittaa sellaisenaan veteen tai smoothie joukkoon!

Smoothien ohje:

2 dl vettä tai mantelimaitoa

1 dl marjoja

1 rkl kollageeni beautyjauhetta

 

Yleensä tykkään laittaa maustamattoman jogurtin joukkoon jotain myslejä, välillä on kiva maistella erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisimman terveellisiä. Nyt otin kokeiluun kaakaonibsit. Näissä on runsaasti rautaa sekä mm. kalsiumia,sinkkiä,kuparia ja kaliumia. Nämä sopii parhaiten yhteen makeiden makujen kanssa.

 

Mukavaa tiistaita kaikille! 🙂

Yksi vastaus artikkeliiin “Saunaan tuoksuja & hyvinvointia päiviin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s