Aurinkoinen äitienpäivä

Onneksi sattui aurinkoinen ja lämmin päivä äitienpäiväksi. Käytiin varaamassa ja suunnittelemassa jo perjantaina kimput äidille ja mummille, pääsi helpommalla kun ei tarvinnut jonottaa ja odottaa, koska moni osta viimehetkellä kukkia.

Lähdettiin perheen kanssa käymään mummin ja papan luona, jossa grillattiin, heitettiin pikkuveljen kanssa tikkaa ja nautittiin hyvästä seurasta, kun näki pitkästä aikaa muitakin sukulaisia.

Jäätelöä on kyllä kulunut lähipäivinä aika suuri määrä, mutta ehkä se nyt on ihan sallittua tälleen kesällä 😀 Ostettiin muutama päivä sitten smoothie kone, joka on ollut kovassa käytössä myös. Sillä saa tehtyä ihanan raikkaita ja erilaisia smoothieta. Marjoja kuluu paljon, pitää tätämenoa lähteä varmaa keräämään metsään marjoja! 😀

IMG_20180513_141133

Ajomatkalla kotiin käytiin kaupasta ostamassa mansikoita ja vanilja jäätelöä, nams! Ihanaa kun vielä illallakin muutamana päivänä tarkennut olla shortseissa ja t-paidassa vielä illallakin 🙂 Nyt odotellaan että alkaa jääkiekon suomi-saksa ottelu.

IMG_20180513_173008

 

Hyvää äitienpäivää kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s