Juhannuksesta tunnelmia

IMG_2146 (2)

Juhannuksena tietysti satoi vettä torstai ja perjantai, mutta se ei estänyt meidän menoja. Käytiin grillaamassa mun porukoitten luona, pelattiin ja otettiin rennosti. Perjantai-illalla yritettiin etsiä kokkoa, mutta mistään ei löytynyt. No, ei sillä niin väliä kun sai vaan nauttia hyvästä seurasta! 🙂

Grillattiin makkaroita, pihvejä, halloum juustoa, kalaa ja kanaa. Pikkuveljet halusi vielä tehdä hampurilaisia lisäksi. Syömistä oli kyllä niin paljon ettei pystynyt kyllä syömään enää illalla mitään. :`D

 

Sunnuntai päivä ollaan laitettu etupihalle uusia kukkia ja pikkuveljet tuli pariksi yöksi yökylään. Pitää käydä vielä kaupasta tortilloja varten lisää tarvikkeita. Seuraava viikko tulee syötyä varmasti paljon kevyemmin tän juhannuksen ruuan määrän jälkeen 😀

IMG_2170 (2)

IMG_2171 (2)

Toivotaan että seuraava viikko olisi aurinkoista, niinkuin tänään on ollut 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s