Premium saippuat kokeilussa

Sain premiumsaippuat.fi  tuotteita testailuun. En ole aikaisemmin koitellut, mutta olen pitkään miettynyt että haluaisin koittaa huulikuorintaa. Tämä oli kyllä ihan huippu tuote! Poistaa kuivan iho, pehmentää ja kosteuttaa huulia, ja auttaa vastaanottamaan huulirasvojen hoitavia aineita. Huomasin että kuorinnan jälkeen huulipunaa tai -kiiltoa on helpompi levittää ja huulirasvakin imeytyy paremmin! Melkein olisin voinut syödä ton sokerikuorinta-aineen, oli niin ihana makeahko marjaisan tuoksuinen.

Sokerikuorintaa taputellaan pieni määrä huulten päälle ja pyöritellään hellästi sormenpäillä. Huulten iho on ohutta ja erittäin herkkää, joten älä hankaa liian kovaa! Lopuksi pestään huulet lämpimällä vedellä ja kosteutetaan hyvin.

Nettisivuilla on laaja valikoima erilaisista kosteuttavista ja hoitavista saippuista. Löytyy palashamppoita, kylpyyn ihania kylpypalloja ja vaikka mitä! 🙂

Saippuat pitää värinsä, tuoksunsa ja muotonsa, eivätkä kutistu tai halkeile.

Ihanaa torstai päivää sulle! 🙂

Yksi vastaus artikkeliiin “Premium saippuat kokeilussa

  1. Minullakin on sokerisaippua. En ole vielä sitä kokeillut, mutta huomenna mökkisaunalla ajattelin sokeroida ainakin jalat. Minulla on kuiva iho ja joudun käyttämään kosteusvoiteita säännöllisesti. Voide varmasti imeytyy sokerikäsittelyn jälkeen paremmin.
    Lähetän kuvan , kunhan pääsen saunaan ja kerron omista kokemuksistani. Se huulisokerointikin kiinostaa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s