Ruohonjuuri

Sain Ruohonjuuri paikasta testailuun uusia ihania tuotteita! Tässä on yleispuhdistusaineita, kahvia, soijavahakynttilä, raakasuklaata, omenalimonadi ja seljankukkalimonadi. Nämä on tehty luonnollisista ainesosista 🙂

IMG_20180706_154325__01

Meillä koti on valoisa ja paljon valkoista kiiltävää pintaa pöydissä, joten kaikki pesuaineet ei todellakaan käy noille pinnoille, ettei jäisi pyyhkimisen jälkiä. Näistä yleispuhdistusaineissa olin yllättynyt! Ei jättänyt jälkiä pöytiin ja miten ihana tuoksu tuli limestä ja polkkakarkista 😍

Ruohonjuuren tuotteilla saat kodin kuntoon ja pyykit puhtaaksi ilman luontoa likaamatta. Täältä löydät satoja erinomaisia ekopesuaineita tahranpoistosaippuoista pesupähkinöihin saakka. Mikä parasta, kaikki pesuaineet on ystävällisiä niin iholle kuin ympäristöllekin.

Ennen en ajatellut kauheasti mitä pesuaineita ostan, onko ekopesuaineita vai ei, mutta nyt olen alkanut kiinnostua niistä paljon ja tulen käyttämään jatkossa! 🙂

www.ruohonjuuri.fi

Nauttikaa kesästä ja auringosta! 💛

 

3 vastausta artikkeliin “Ruohonjuuri

  1. Täytyy myöntää häpeäkseni, etten ole koskaan käynyt Ruohonjuuressa. Syynä voi toki olla se, että mä en asioi Oukun keskustassa oikeastaan koskaan, kun saan kaiken tarvitsemani omasta kotipaikasta. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    Tykkää

  2. Ruohonjuuri on mun ihan ehdoton lempparikauppa! Ihania tuotteita jotka on hyväksi sulle ja maapallolle ❤
    Ja pst. Tutustu myös Marseillesta valmistettavan pyykinpesuaineeseen. Paras!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s