Ilosaarirock 2018

Huh mitä hellettä on ollut nyt lähipäivinä! Lähdettiin perjantaina 13.7 ajamaan kohti Joensuuta. Otettiin samalla kyytiin pikkuveljet jotka meni mummolaan muutamaksi päiväksi. Onneks autossa oli ilmastointi!

IMG_20180713_235322

Sattui hyvin että mun isä oli rempannut ilosaarirokin läheltä yhden asunnon, jossa ei ollut vielä vuokralaisia, jossa saatiin sitten olla pari yötä. Alettiin kattomaan tietysti liian myöhään hotelleja joskus ehkä kuukausi sitten, tottakai kaikki oli mennyt, mutta onneks asioilla on tapana järjestyä! 🙂

IMG_20180715_025304IMG_20180714_192957

Oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa näkemään kavereita ja muita sukulaisia joita ei ole nähnyt pitkään aikaan. Joensuu oli aika paljon muuttunut siitä mitä viimeksi kävin reilu vuosi sitten. Käytiin kattomassa missä olin asunut siellä, koska Samu ei ollut käynyt koskaan Joensuussa kunnolla katselemassa paikkoja. En olis uskonut että joudun omassa vanhassa kotikunnassa miettimään miten täällä ajetaan, hahh 😀 liikennejärjestelyt oli niin paljon muuttunut.

IMG_20180714_124754

Lauantaina päivällä käytiin moikkaamassa mun mummoa Joensuun lähellä Tohmajärvellä. Aikaa oli aika vähän kierrellä paikkoja, olisi voinut olla muutama päivä enemmän vielä ainakin, mutta oli kiva päästä käymään edes nopeasti.

Nyt kun sai purettua Joensuun reissulta tavarat, saa alkaa pakkaamaankin jo Rodokselle reissua varten. Toivottavasti tää mun olo vaan helpottuu ennen perjantaita, kurkku ollut pari päivää tosi kipee ja kuumeinen olo. Tekis mieli ottaa vaan aurinkoa, mutta varsinkin tän olon kanssa tulee todella nopeesti tukala olo. Vitamiineja vaa paljon naamaan ja pitää yrittää malttaa nyt levätä paljon!

Ihanaa aurinkoista päivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s