Ensimmäiset päivät Rodoksella

Nyt ollaan oltu täällä Rodoksella, (Kipriotis hotellissa) kolmatta päivää, tuulisia päiviä täällä on ollut mutta se ei haittaa yhtään, koska lämpötila on yli 30 ollut joka päivä! Onneksi meidän hotellihuoneessa on ilmastointi, niin on saanut hyvin nukuttua.

Unirytmi on muuttunut täysin täällä reissussa. Ollaan herätty joka aamu 7 aikaan aamulla ilman herätystä, paitsi ensimmäisenä aamuna väsytti pitkän matkustamisen jälkeen.. illalla on aina aika väsynyt kun kävellyt niin paljon ja ollut auringossa, mutta mukavampi herätä ajoissa aamupalalle ja sitten tulla jo hotellissa olevalle altaalle tai rannalle, joka on ihan vieressä.

Tässä uima-altaan vieressä on myös ravintola, josta saa salaatteja, hampurilaisia, pitsaa ja erilaisia paikallisia liharuokia. Yleensä en tykkää Suomessa kauheasti syödä lihaa, mutta täällä on ollut todella hyvää! Suosittelen käymään Tamam nimisessä ravintolassa, söin siellä beef giouvetsi ruoan, joka näyttää pelkälle juustolle(jota oli kyllä paljon), mutta siinä oli orzo pastaa(joka näytti ihan riisille),paikallista lihaa, tomaattikastiketta ja savustettua juustoa. Todella herkullista ja täyttävää.

Kirjoitan loppuviikosta lisää myöhemmin 🙂

Ihanaa että nyt saadaan nauttia täällä ja vielä suomessa kunnon helteistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s