Rodoksen metsäpalo & viimeiset päivät reissussa

Pari päivää ennen kuin meidän piti lähteä takaisin suomeen, ihmeteltiin hotellin parvekkeella, että nyt näyttää ja kuulostaa oudolle. Paloautoja ei ollut näkynyt ensimmäisinä päivinä lainkaan (ei myöskään ambulansseja, vain yksi poliisimoottoripyörä), joten lähdettiin kävelemään rannalle joka oli ihan hotellin vieressä. Ihmisiä oli paljon kerääntynyt rannalle ja sitten katsoin vuorille missä oli metsää. Se metsäpalo näytti tosi hurjalle ja ajateltiin että pitääkö tässä nyt nukkua rannalla viimeiset päivät vai mitä tekisi..Luottoa ei kauheasti ollut paloautoihin tuolla, koska ne oli lava-auton näköisiä, hehh.. :`D

Onneksi kummiskin helikopteri tuli auttamaan sammutuksessa ja palo saatiin sammumaan ennen yötä. Nyt on ollut todella paljon metsäpaloja ympäri maailmaa ja tää kuumuus voisi kyllä hellittää edes pariksi päivää!

Vanha kaupunki oli todella mielenkiintoinen, siellä paikallinen nainen teki mulle kuusi lettiä, jotka tehtiin niin kireelle, ettei lähtenyt purkautumaan, vaikka papukaija tykkäsi päässä alkaa vähän nostelemaan kynsiä. 😀

Ruoka oli kyllä todella hyvää monissa paikoissa (mm.Capricci ja Tamam). Löysin myös pari ihanaa vaatekauppaa jotka olisi ihana saada myös suomeen. (Pull&bear ja pink woman)

IMG_20180724_152105

Loma meni kyllä todella nopeasti ja oli mahtava reissu, mutta on se ihana aina tulla kotiin. Seuraavaa matkaa odotellessa..😎

Yksi vastaus artikkeliiin “Rodoksen metsäpalo & viimeiset päivät reissussa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s