Porin asuntomessut 2018

Mulla on jo pitkään ollut kauhea asuntokuume ja kun oltiin menossa asuntomessuille tiesin että se vaan pahenee :`D hyviä ideoita sieltä sain ja kun sen aika tulee että voi rakentaa oman asunnon tai ostaa uuden asunnon jota pääsee sisustamaan, en malta odottaa!!

 

 

Oltiin asuntomessuilla mun vanhempien, pikkuveljien ja samun kanssa. Saatiin vielä toiset liput asuntomessuille, niin mennään käymään kahdestaan sitten vielä toisen kerran 🙂

Olen aina tykännyt kultaisesta, mustasta ja valkoisesta. Asuntomessuilla oli kultaisia ja mustia suihkuja, keittiöhanoja, ruokailuvälineitä yms.. Yllätyin miten valoisalta kummiskin asunto näytti vaikka keittiö oli musta.

Yhdessä asunnossa ainakin oli avara näkymä alas, josta olen myös haaveillut! Ehdoton on seuraavaan asuntoon missä on paljon vaatetilaa, oma vaatehuone olisi tietysti unelma! Tykkään että vaatteet on aina järjestyksessä, joten olisi huippua jos ne saisi kaikki henkareihin siististi.

Tuliko käytyä asuntomessuilla?

Yksi vastaus artikkeliiin “Porin asuntomessut 2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s